Recents in Beach

header ads

Dünyanın En Küçük Rodeocusu

Bu fotoğraflar, bir böceğin üzerinde bir kurbağayı yakalamayı başaran Endonezyalı bir fotoğraf sanatçısının etkileyici fotoğraf galerisinden alınmıştır. 


Hendy Lie, Endonezya'da yaşayan yetenekli bir vahşi yaşam fotoğrafçısıdır. Çektiği bir fotoğraf sayesinde, sosyal ağlarda bir anda ünlü hale geldi, çünkü doğadan gördüğüm en inanılmaz şovlardan birini yakalamış. Fotoğraflarda ağaç kurbağasının, dev bir boynuzlu böceğin üzerinde rodeo  yaptığı görünüyor. Nesli tükenmekte olan bir tür olan ağaç kurbağasının, ön ve arka parmaklarının ucunda, tırmanmaya yarayan emici diskler bulunuyor. Bu sayede el ve ayak parmaklarını çok iyi kullanabiliyor, ağaçların dallarının altında dahi tutunarak düşmeden  gezebilirler.

Görüntüler Sambas Endonezya'da yakalandı. Makro fotoğrafçılığın sevgilisi olan Hendy, uzun yıllar önce Endonezya'ya özgü farklı ve güzel böcekleri, sürüngenleri ve amfibileri yakalamak için kullanmıştır. 









Eğer sizde böyle vahşi doğa fotoğraflarını seviyorsanız Hendy Lie' nin diğer muhteşem fotoğraflarına  burdan göz atabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar